יום חמישי, 21 באפריל 2011

יקב פסגות- יינות היקב מצפון הרי ירושלים הזוכה להרבה שבחים ופרסים בארץ ובעולם


קברנה סוביניון 2007 - כרם פסגות

קברנה סוביניון- 'כרם פסגות' הופק מענבי קברנה הגדלים על צלע הר המתנשא לגובה
900 מ' בכרמי היקב שבצפון הרי ירושלים. כרם ייחודי זה גדל בטרסות גיר עתיקות,
תוך שמירה על יבול נמוך במיוחד, השקיה מזערית וטיפול ידני מסור.
יין עשיר זה מתאפיין בארומות וטעמים עמוקים ומלאים של פרות יער בשלים ובסיומת
עמוקה ונעימה. היין יושן במשך 13 חודשים בחביות עץ צרפתיות במערה עתיקה מימי
בית שני שהתגלתה במהלך הקמת היקב. תנאי הלחות הטבעיים והטמפרטורה
הקבועה מסייעים בתהליך היישון האיכותי של יין משובח זה.

קברנה פראנק - 2008

יין זה הופק על טהרת ענבי קברנה פראנק הגדלים במושב מטע שבדרום הרי ירושלים.
היין יושן בחביות עץ אלון צרפתיות למשך 13 חודשים והינו מאפיין קלאסי של זן ענבים ייחודי. היין מתאפיין ברמיזות פלפל בטיבול עדין ובארומות ירוקות ובוסריות האופייניות
לזן זה.

מרלו פסגות -2008 
מרלו פסגות הופק מענבי מרלו הגדלים בכרמי צפון הרי ירושלים.
היין יושן 14 חודשים בחביות עץ אלון צרפתיות ואמריקאיות ומצטיין
בפרותיות ובארומות שזיפים ודובדבנים בשלים. ליין טאנינים רכים
וסיומת עדינה ומטובלת.

אדום פסגות - 2007
"אדום-2007" סדרת היינות המובחרת של היקב מורכבת משילוב ייחודי
של 59% ענבי קברנה סוביניון 19% ענבי מרלו %12 ענבי קברנה פראנק
ו- 10 %ענבי פטיט וורדו.
היין יושן בחביות עץ אלון צרפתיות ואמריקאיות במשך 14 חודשים ומתאפיין
בגוף מלא ועשיר עם טיבול עדין וניחוחות וניל המשתלבים עם טעמי פירות
יער וצימוקים.

פרת פסגות
י
ין מחוזק בסגנון פורט המופק משילוב ייחודי של מספר זני ענבי
יין איכותיים. כמיטב המסורת, תהליך התסיסה הופסק ע"י הוספת
כהל המשמר את מתיקות הענב הטבעית. היין יושן 16 חודשים
בחביות עץ אלון המוצבות בשמש הים תיכונית ובתהליך זה מתווספים
ליין ארומות וטעמים מפתיעים. היין מתאפיין במתיקות עשירה
וקטיפתיות מעודנת המתבטאים בטעמי שוקולד, קפה, פרות ותבלינים


אין תגובות:

פרסום תגובה