יום ראשון, 10 באפריל 2011

יינות יקב ברבדו אשר נמצא בכרמי יוסף


BRAVDO מרלו 2008 (כשר)

ייננים: 
פרופסור בן עמי ברבדו, פרופסור עודד שוסיוב 

תנאי גידול ואקלים: 
הכרמים והיקב נמצאים ליד המושבה כרמי יוסף בשיפולי הרי יהודה בואך ירושלים, 
על אדמת גיר כבדה ועשירה באבן. עוד מימי מלכות שלמה היתה ידועה אדמה זו 
בהתאמתה הרבה לגידול ענבי יין משובחים. 
האקלים אופייני לאיזור הגבעי של מרגלות ההרים, מצטיין בניקוז אוויר יעיל ובטמפרטורות לילה נמוכות. 
בעלות המשפחות על הכרמים והיקב מאפשרת לפרופסורים ברבדו ושוסיוב שליטה מלאה 
על אופן הטיפול בכרם ליצירת ענבים באיכות מעולה. בכרם מתבצעות פעולות זמירה, 
דילול אשכולות וטיפול בנוף הצמחי להשגת רמת יבול אופטימלית תוך מעקב אחר התפתחות הסוכר, 
החומצות, חומרי הצבע ותכולת המינרלים בעלים ובפרי. כמו כן מתבצע טיפול בעקה להעצמת ארומת הפרי בעת הבציר.
אפיון היין:
BRAVDO מרלו 2008, מיוצר מ-100% ענבי מרלו, שנבצרו מכרם יחיד בסוף יולי 2008,  היין התבגר במשך 12 חודשים בחביות עץ אלון צרפתיות ומספר קטן של חביות עץ אלון אמריקאי, ליצירת שילוב נכון בין ארומת הפרי וניחוח החבית. היין מאופיין בצבע ארגמני עמוק וצלול, בארומות של עשבי תיבול, גרגרי יער בשלים, צימוקים ואניס, ובניחוח וניל. המרלו 08, הינו עשיר ובעל גוף מלא, בעל טאנינים רכים וטעמי פרי מורכבים ומתמשכים.
היין בעל פוטנציאל יישון של בין 9-6 שנים.

BRAVDO שרדונה 2010  (כשר)
ייננים: פרופסור בן עמי ברבדו, פרופסור עודד שוסיוב 

תנאי גידול ואקלים: 
הכרמים והיקב נמצאים ליד המושבה כרמי יוסף בשיפולי הרי יהודה בואך ירושלים, 
על אדמת גיר כבדה ועשירה באבן. עוד מימי מלכות שלמה היתה ידועה אדמה זו 
בהתאמתה הרבה לגידול ענבי יין משובחים. 
האקלים אופייני לאיזור הגבעי של מרגלות ההרים, מצטיין בניקוז אוויר יעיל ובטמפרטורות לילה נמוכות. 
בעלות המשפחות על הכרמים והיקב מאפשרת לפרופסורים ברבדו ושוסיוב שליטה מלאה 
על אופן הטיפול בכרם ליצירת ענבים באיכות מעולה. בכרם מתבצעות פעולות זמירה, 
דילול אשכולות וטיפול בנוף הצמחי להשגת רמת יבול אופטימלית תוך מעקב אחר התפתחות הסוכר, 
החומצות, חומרי הצבע ותכולת המינרלים בעלים ובפרי. כמו כן מתבצע טיפול בעקה להעצמת ארומת הפרי בעת הבציר.
אפיון היין:
BRAVDO שרדונה הופק מ-100% ענבי שרדונה. יין זה מאופיין בצבע קש זהוב-לבנבן, בארומה פירותית של אשכולית ופירות טרופיים, ניחוח וניל עדין, חומציות חמאתית קלה וקורטוב של ניחוח עץ. היין הוא בעל גוף מאוזן וקומפלקסי וסיומת ארוכה. היין יושן  - חציו - בחביות עץ אלון צרפתיות, ומעט חביות עץ אלון אמריקאיות, למשך כשלושה חודשים. חציו התבגר במיכלי הנירוסטה, ולא עבר חבית כלל. 

BRAVDO קברנה סובניון 2008
ייננים: 
פרופסור בן עמי ברבדו, פרופסור עודד שוסיוב
BRAVDO קברנה סוביניון 2008, מרכב מ 90% ענבי קברנה סוביניון, מכרם יחיד בן 12 שנה, ו 10% ענבי מרלו: מחצית מבציר ספטמבר 08 ומחצית מבציר מאוחר באוקטובר 08 .
היין יושן במשך 12 חודשים בחביות עץ - רובן עץ אלון צרפתי ומיעוטן עץ אלון אמריקאי, ליצירת שילוב נכון בין ארומת הפרי וניחוח החבית. היין מיוצר ללא סינון בתהליכי הצללה ממושכים להבטחת ארומה וטעם עשירים.
איפיון היין:
צבע אדום רובי עמוק וצלול. ארומות של פרי בשל, גרגרי יער ושזיף, מעט פילפל ירוק ושחור, וניחוח וניל. היין עשיר ובעל גוף מלא, טאנינים רכים, חמיצות נעימה יחד עם מתקתקות קלה.
פוטנציאל יישון:
היין מוכן לשתיה וצפוי להתבגר היטב בבקבוק במהלך 5 עד 8 שנים.

תנאי גידול ואקלים: הכרמים והיקב נמצאים ליד המושבה כרמי יוסף בשיפולי הרי יהודה בואך ירושלים,
על אדמת גיר כבדה ועשירה באבן. עוד מימי מלכות שלמה היתה ידועה אדמה זו
בהתאמתה הרבה לגידול ענבי יין משובחים.
האקלים אופייני לאיזור הגבעי של מרגלות ההרים, מצטיין בניקוז אוויר יעיל ובטמפרטורות לילה נמוכות.
בעלות המשפחות על הכרמים והיקב מאפשרת לפרופסורים ברבדו ושוסיוב שליטה מלאה
על אופן הטיפול בכרם ליצירת ענבים באיכות מעולה. בכרם מתבצעות פעולות זמירה,
דילול אשכולות וטיפול בנוף הצמחי להשגת רמת יבול אופטימלית תוך מעקב אחר התפתחות הסוכר,
החומצות, חומרי הצבע ותכולת המינרלים בעלים ובפרי. כמו כן מתבצע טיפול בעקה להעצמת ארומת הפרי בעת הבציר.

BRAVDO שירז 2008 (כשר)
יננים: פרופ' בן עמי ברבדו, פרופ' עודד שוסיוב
BRAVDO שירז 08 מרכב מ-100% ענבי שירז, שנבצרו  מכרם יחיד באמצע אוגוסט, 2008. היין יושן במשך 12 חודשים בחביות עץ - רובן מעץ אלון צרפתי ומיעוטן מעץ אלון אמריקאי, ליצירת שילוב נכון בין ארומת הפרי וניחוח החבית. היין מיוצר ללא סינון בתהליכי הצללה ממושכים להבטחת ארומה וטעם עשירים.
איפיון היין: 
יין הרמוני ועשיר בטאנינים רכים, מאופיין בצבע אדום עז, בטעמים פירותיים של שזיף אירופי ודובדבן שחור. מטובל בנגיעות של מנטה ופילפל, בעל סיומת ארוכה וטעימה.
פוטנציאל יישון:
היין צפוי להתפתח היטב בבקבוק בין 6 ל 8 שנים.
 ברבדו מרלו

ברבדו שרדונה

ברבדו קברנה

ברבדו שירז




אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה