שרדונה 2009
100% | שרדונה |
יישון: שניים עשר חודשים בחביות עץ אלון צרפתי חדשות ומשומשות במרתף היקב.
ייצור היין: שיטת ייצור היין הינה מסורתית והבציר ידני. הענבים הנבצרים מועברים לאחר סחיטה עדינה להתססה אלכוהולית ומלולקטית בחביות עץ אלון צרפתי. היין מתיישן על שמריו הטבעיים במשך שנה.
תאור היין: בעל צבע זהב ירקרק ומבהיק. ריחו אלגנטי ומורכב עם רמזים לתבלינים, פריחת תפוזים ופרי הדר. טעמו רענן עם חומציות טובה, איזון הרמוני בין פרי ועץ אלון עם סיומת ארוכה.
לשתייה: 7-2 שנים מהבציר.
טמפרטורת הגשה: 14-12 מעלות צלזיוס.
מתאים ללוות: סלטים, אפריטיף, פירות ים, דגים, עופות ומבחר גבינות.
בצירי ארכיב: 2002 • 2003 • 2004 • 2005 • 2006 • 2007 • 2008
עמק איילון 2007
• | קברנה סוביניון |
• | מרלו |
• | פטי ורדו |
יישון: עשרים חודשים בחביות עץ אלון צרפתי חדשות במרתף היקב.
ייצור היין: הענבים נבצרו בבציר ידני. לאחר הפרדת השדרות ומעיכה עדינה הועברו לתסיסה בעזרת השמר הטבעי, והשרייה במיכלים סגורים ופתוחים. בתם ההתישנות וללא סינון היין מולא בבקבוקים.
תאור היין: בעל צבע אדום כהה וגוונים של סגול. ריחו מגלה ארומות של פירות אדומים, עץ אלון וצמחי תבלין מאדמת אזור הים התיכון. בעל גוף מלא ומורכב. טאנינים משתלבים היטב. הסיומת ארוכה, מורכבת ואלגנטית.
לשתייה: 10-4 שנים מהבציר.
טמפרטורת הגשה: 18-16 מעלות צלזיוס.
מתאים ללוות: מאכלים בסגנון ים תיכוני, גריל או צלי בשר, מאכלי קדירה וגבינות עשירות טעמים.
בצירי ארכיב: 2001 • 2002 • 2003 • 2004 • 2005 • 2006
הראל סירה 2009
• | סירה |
• | קברנה סוביניון |
יישון: ארבע עשר חודשים בחביות עץ אלון צרפתי חדשות ומשומשות במרתף היקב.
ייצור היין: הענבים נבצרו בבציר ידני. לאחר הפרדת השדרות ומעיכה עדינה הועברו לתסיסה בעזרת השמר הטבעי, והשרייה במיכלים סגורים ופתוחים. בתם ההתישנות וללא סינון היין מולא בבקבוקים. �
תאור היין: בעל צבע אדום כהה עמוק ומרהיב עם גווני סגול. ריחו מגלה ארומות של פירות אדומים ושחורים כגון שזיף, הנבלעים ברמזים של צמחים ותבלינים ים תיכוניים. בעל גוף מלא, רענן וטאנינים משתלבים היטב. הסיומת ארוכה, מורכבת ואלגנטית. �
לשתייה: 8-2 שנים מהבציר.
טמפרטורת הגשה: 18-16 מעלות צלזיוס.
מתאים ללוות: מאכלים בסגנון ים תיכוני, גריל או צלי בשר, מאכלי קדירה וגבינות.
בצירי ארכיב: 2003 • 2004 • 2005 • 2006 • 2007 • 2008 • 2009
סיקרא סירה 2007
100% | סירה |
כרם יחידני.
סדרת סיקרא (בארמית ”אדום עז”) מיוצרת אחת לכמה שנים. בציר מיוחד המבטא איכות הטרואר וייצור היין ביקב מאפשרים ייצור יין בעל אריכות ימים וטעמים יוצאי דופן. התססת התירוש נעשתה במיכלים פתוחים בעזרת שמרי הבר המצוים על הענבים.
יישון: 20 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי חדשות. במהלך היישון עבר חלק מהיין שפייה אחת. היין אינו מסונן.
תאור היין: הפרי המשובח של בציר 2007 משקף היטב מאפייני הטרואר הטבועים ביינות קלו דה גת. היין בצבע סגול עמוק. ריחו עז ומורכב, מעט ניחוחות אלון ומאפינים קלאסים של סירה. גוף מלא ומאוזן, רעננות מטובלת וחומציות טובה. יין בנוי היטב עם טאנינים עגולים וחלקים. הסיומת ארוכה, מורכבת ואלגנטית.
לשתייה: 5-15 שנים מהבציר.
טמפרטורת הגשה: 20-18 מעלות צלזיוס.
מתאים ללוות: מאכלים בסגנון ים תיכוני, גריל או צלי בשר, מאכלי קדירה וגבינות.
בצירי ארכיב: 2004 • 2006 • 2007
סיקרא מרלו 2006
100% | מרלו |
סדרת סיקרא (בארמית "אדום עז") מיוצרת מדי מספר שנים. בציר מיוחד המבטא איכות הטרואר וייצור היין ביקב מאפשרים ייצור יין בעל אריכות ימים וטעמים יוצאי דופן. התססת התירוש ביין הסירה נעשתה במיכלים פתוחים בעזרת שמרי הבר המצוים על הענבים.
יישון: 20 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי חדשות. במהלך היישון עבר חלק היין שפייה כל 4-6 חדשים. היין אינו מסונן.
תאור היין: הפרי המשובח של בציר 2006 משקף היטב מאפייני הטרואר הטבועים ביינות קלו דה גת. ליין צבע אדום- שחור כהה. ריחו חושף ארומות של פירות שחורים אדומים בשילוב אלון. בחיך היין מרוכז, עוצמתי ובעל טאנינים המשתלבים היטב. הסיומת ארוכה, מורכבת ואלגנטית.
לשתייה: 15-5 שנים מהבציר.
טמפרטורת הגשה: 20-18 מעלות צלזיוס.
מתאים ללוות: מאכלים בסגנון ים תיכוני, גריל או צלי בשר, מאכלי קדירה וגבינות עשירות טעמים.
בצירי ארכיב: 2003
שרדונה קלו דה גת 2009 |
עמק איילון 2007 |
סירה הראל 2009 |
סיקרא סירה שנת2007 |
סיקרא מרלו2006
|
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה