יקב אבידן הוא יקב בוטיק משפחתי המיישם גישה יצירתית בעשיית היין.
היקב, מתאפיין בסקרנות, יצירתיות, חדשנות ותעוזה מוצא בגישה זו מקור השראה המאפשר לו להעניק לאוהבי היין חווית יין שונה ומרתקת.
היינות הנהדרים של יקב אבידן
אבידן -תג כתום
אבידן תג כתום |
תאור היין
תג כתום, בלנד אדום המופק מקברנה סוביניון (45%), מרלו (35%) וגרנאש (20%).
היין מורכב וקטיפתי עם ארומות וטעמים של פטל שחור, שזיף אדום בשל, וניל, פלפל שחור, טאנינים רכים וחומציות נעימה. הסיומת ארוכה ועשירה.
היין יושן במשך 12 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי ואמריקאי ובוקבק ללא סינון כדי לא לפגום בטעמים ובארומות. 14 אחוז אלכוהל
|
אבידן תג סגול |
אבידן תג סגול-2007
תאור היין
תג סגול, בלנד אדום המופק משילוב של מרלו (40%), שירז (25%), פטיט סירה (20%) ופטיט וורדו (15%).
היין עשיר ורך עם ארומות וטעמים של פרי שחור, וניל, שוקולד ומעט גוון מעושן. הסיומת חלקה ומענגת.
היין יושן 12 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי ואמריקאי ובוקבק ללא סינון כדי לא לפגום בטעמים ובארומות.
14.5% אלכוהול.
אבידן תג אדום |
תאור היין
תג אדום, בלנד אדום המופק מפטיט סירה (45%), קברנה סוביניון (35%) ושירז (20%).
היין מורכב ועוצמתי עם ארומות וטעמים של פרי אדום בשל, וניל, טבק משובח, טאנינים מודגשים וחומציות מאוזנת. הסיומת ארוכה ונעימה.
היין יושן במשך 12 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי ואמריקאי ובוקבק ללא סינון כדי לא לפגום בטעמים ובארומות.
15% אלכוהול.
| ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
תאור היין יין מורכב ועוצמתי עם ארומות וטעמים של פירות יער שחורים בתיבול מפולפל ויוקרתי. הסיומת ארוכה ועשירה. היין הופק בכמות מוגבלת מענבי קברנה סוביניון (85%) ומרלו (15%), יושן במשך 24 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי ואמריקאי ומושק לאחר שמונה חודשים של יישון נוסף בבקבוק. היין טרם השקתו גרף שתי מדליות בשתי תחרויות יוקרתיות. בתחרות אשכול הזהב 2009 זכה היין במדליית כסף על דירוגו במקום השני מבין היינות שהוגשו לתחרות בקטיגוריית הקברנה סובניון היוקרתית. במדליית כסף נוספת זכה היין בתחרות הבינלאומית בפריז Vinalies Internationales 2009.
מדליות ופרסים החל משנת 2004 היקב החל לשלוח את יינותיו לתחרות יין בארץ – אשכול הזהב. החל משנת 2009 הוחלט לשלוח יינות מהיקב להתחרות במיטב יינות העולם בתחרויות יוקרתיות באירופה.
היקף יצור: 30,000 בקבוקים בשנה בציר ראשון: 2000 |
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה