אשכול הזהב 2011 - ערב ההצדעה ליינות ישראל - יערך השנה בפעם התשיעית ברציפות, ביום רביעי ה-11 במאי (מיד לאחר יום העצמאות) במלון דויד אינטרקונטיננטל בת"א. כל הרווחים מהערב מוקדשים לעמותת "משאלת לב".
השנה יתקיים האירוע במעמד שר המסחר והתעשייה מר שלום שמחון ושרת החקלאות הגב' אורית נוקד, וכמידי שנה ינעל הערב בהכרזה על הזוכים בתחרות היינות היוקרתית "אשכול הזהב 2011".
את האירוע ינחה השנה איש מזג האוויר מר דני רופ, ואת המכירה הפומבית המסורתית ינחה איש הרדיו מר אמנון פאר. על ארוחת הגאלה תנצח נבחרת חלומות של 12 שפים!
את האירוע ינחה השנה איש מזג האוויר מר דני רופ, ואת המכירה הפומבית המסורתית ינחה איש הרדיו מר אמנון פאר. על ארוחת הגאלה תנצח נבחרת חלומות של 12 שפים!
קוקטייל פתיחה
קרפצ'ו דג אסייתישף שרון כהן (מסעדת 'שילה')
*רוסט פילה בקר מגולגל עם רשד וחזרת
שף תמר כהן צדק (מסעדת 'קוצ'ינה תמר')
*
טרטר בקר עם שטרויזל אגוזי לוז, רוקט ואפרסקים
שף מאיה דרין (כתבת אוכל 'ישראל היום')
*
קבבוני דג ים על סלט קינואה
שף יאיר פייברג ('פיין קוק')
***
מנה ראשונהקונפי מוסר ים לבן
קרם חציל שחור ואספרגוס ירוק
שף יובל בן נריה (מסעדת 'הרברט סמואל') & שף יובל פלכר ('טאפס אחד העם')
***
מנה עיקריתכתף טלה על תבשיל חיטה
אפונת גינה, שעועית תורכית ופול ירוקשף אסף גרניט (מסעדת 'מחניודה') & שף עומר מילר (מסעדת 'חדר אוכל')
***
קינוחבוואריה של שוקולד 'ואלרונה'
עם הדרים בווניל וקינמוןשף קונדיטור תומר כבירי ('בישולים') & שף קונדיטור רוני פרדי מורדכי (מלון דויד אינטרקונטיננטל)
הלחמים שיוגשו בארוחה מבית 'לחמא'
בבעלות האופה אלי אברהם
השף המארח: אלפרד יבניסק, מלון דויד אינטרקונטיננטל
הארוחה תלווה במגוון רחב של יינות ישראל!!!
השנה יוקדשו כל הרווחים מהערב לעמותת "משאלת לב".
כרטיסים במחיר 400 ₪ ניתן להזמין במשרדי העמותה בטל': 09-7602848
על עמותת "משאלת לב" עמותת משאלת-לב (Make-A-Wish Israel) - הינה חלק מארגון בינלאומי, שייעודו הגשמת משאלות הלב של ילדים החולים במחלה מסכנת חיים, בין גילאי 3-18. בהגשמת המשאלה שואפת משאלת-לב להעניק לילד ולמשפחתו חוויות מיטיבות של תקווה, כוח ושמחה, בתקופה הקשה בחייהם.
קרפצ'ו דג אסייתישף שרון כהן (מסעדת 'שילה')
*רוסט פילה בקר מגולגל עם רשד וחזרת
שף תמר כהן צדק (מסעדת 'קוצ'ינה תמר')
*
טרטר בקר עם שטרויזל אגוזי לוז, רוקט ואפרסקים
שף מאיה דרין (כתבת אוכל 'ישראל היום')
*
קבבוני דג ים על סלט קינואה
שף יאיר פייברג ('פיין קוק')
***
מנה ראשונהקונפי מוסר ים לבן
קרם חציל שחור ואספרגוס ירוק
שף יובל בן נריה (מסעדת 'הרברט סמואל') & שף יובל פלכר ('טאפס אחד העם')
***
מנה עיקריתכתף טלה על תבשיל חיטה
אפונת גינה, שעועית תורכית ופול ירוקשף אסף גרניט (מסעדת 'מחניודה') & שף עומר מילר (מסעדת 'חדר אוכל')
***
קינוחבוואריה של שוקולד 'ואלרונה'
עם הדרים בווניל וקינמוןשף קונדיטור תומר כבירי ('בישולים') & שף קונדיטור רוני פרדי מורדכי (מלון דויד אינטרקונטיננטל)
הלחמים שיוגשו בארוחה מבית 'לחמא'
בבעלות האופה אלי אברהם
השף המארח: אלפרד יבניסק, מלון דויד אינטרקונטיננטל
הארוחה תלווה במגוון רחב של יינות ישראל!!!
השנה יוקדשו כל הרווחים מהערב לעמותת "משאלת לב".
כרטיסים במחיר 400 ₪ ניתן להזמין במשרדי העמותה בטל': 09-7602848
על עמותת "משאלת לב" עמותת משאלת-לב (Make-A-Wish Israel) - הינה חלק מארגון בינלאומי, שייעודו הגשמת משאלות הלב של ילדים החולים במחלה מסכנת חיים, בין גילאי 3-18. בהגשמת המשאלה שואפת משאלת-לב להעניק לילד ולמשפחתו חוויות מיטיבות של תקווה, כוח ושמחה, בתקופה הקשה בחייהם.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה