יום שני, 23 בספטמבר 2013

משקאות קוקטיילים מרעננים לקיץ

 משקאות קוקטיילים מרעננים לקיץ
הקיץ בפתח ועם הלחות הגוברת, גדל גם הצורך למצוא פתרונות מרעננים. במקום לבזבז הון על קוקטיילים עם שמות מפוצצים בפאבים דחוסים, תוכלו ללמוד להכין אותם גם בבית או על חוף הים ולהתרענן לכם בכיף...

לפני המתכונים - היכרות קצרה עם מושגים בסיסיים:
High-ball - כוס זכוכית גבוהה, בדרך כלל בעלת היקף צר
Low-ball - כוס זכוכית נמוכה בדרך כלל בעלת היקף רחב
מידורי - ליקר מלון המכיל 20% אלכוהול
דרמבוי - ליקר שעשוי מויסקי סקוטי, דבש ועשבי תיבול
גרנדין - סירופ רימונים משמש כתוספת מוצלחת לקוקטיילים
שוט - כוס קטנה למדידת 60 מ"ל של משקה
מאדרס

מלאו High-ball בקרח, מיזגו 1.5 שוטים של וודקה (לבחירתכם), הוסיפו 2.5 שוטים של מיץ חמוציות ו-1 שוט של מיץ תפוזים. ערבבו היטב.
אפשרויות הגשה: ניתן להוסיף פלח תפוז או לימון, אפשר להקטין את כמות הקרח. 


רסטי נייל
ראסטי נייל 
מלאו Low-ball בקרח, מיזגו 1.5 שוטים של ויסקי (לבחירתכם) והוסיפו חצי שוט של דרמבוי.
אפשרויות הגשה: להוסיף קוביות קרח רק אחרי ההכנה במידת הצורך.

בלאדי מרי
בלאדי מרי
אל כוס High-ball מיזגו 1.5 שוטים של וודקה (לבחירתכם)              ו-3.5 שוטים של מיץ עגבניות.
אפשרויות הגשה: אפשר להוסיף טבסקו בשביל החריפות, סלרי, פרוסות לימון או זיתים בלי חרצנים. אפשר להחליף את הוודקה בג'ין (בלאדי מרגרט) או בטקילה (בלאדי מריה).
סקס על החוף
סקס על החוף
מלאו High-ball בקרח, הוסיפו 3/4 שוט של וודקה (לבחירתכם), 3/4 שוט של שוופס אפרסק, 1.5 שוטים של מיץ תפוזים ו-2 שוטים של מיץ חמוציות.
אפשרויות הגשה: ניתן להוסיף טוויסט לימון או להשתמש בקרח גרוס

קייפ קוד
קייפ-קוד
מלאו High-ball בקרח, מיזגו 1.5 שוטים של וודקה (לבחירתכם),           3 ורבע שוטים של קרנבריס ומעט סודה עד סוף הכוס. ערבבו היטב.
אפשרויות הגשה: ניתן להוסיף טוויסט לימון או להשתמש בקרח גרוס.
טקילה סאן רייס
טקילה סנרייז
מלאו High-ball בקרח, מיזגו 1.5 שוטים של טקילה (לבחירתכם), 3.5 שוטים של מיץ תפוזים וחצי שוט של סירופ גרנדין.
אפשרויות הגשה: ניתן להוסיף פלח תפוז או לימון, אפשר להקטין את כמות הקרח.


קובה ליברה
קובה ליברה
מלאו High-ball בקרח (לא בדחיסות), מיזגו 1.5 שוטים של בקארדי רום לבן והוסיפו קולה / ד. קולה עד סוף הכוס.
אפשרויות הגשה: ניתן להוסיף טוויסט לימון, אפשר להקטין את כמות הקרח.







המדריך לאירוח גבינות ויין


זה לא סוד גדול שגבינות ויין הולכים מצויין אלה לצד אלה. אבל אילו גבינות מתאימות לאילו יינות, זה מידע פחות נפוץ. לשם כך ערכנו עבורכם את מדריך האירוח לגבינות ויין, עם כמה טיפים נוספים שיעזרו לכם להרכיב את הערב המושלם:
1. חשוב להתאים את העוצמה בין הגבינה ליין. ישנן גבינות עם טעמים עזים וכאלה עם טעמים מעודנים יותר, ואותו הדבר גם ביינות. חשוב לא לשלב בין יין עדין לגבינה עזה ולהיפך. שמרו את היינות באותה רמת טעם של הגבינות.
2. מבחינת הטעם עצמו, אפשר לשלב טעמים כך שהם ישלימו זה את זה ואין בעיה גם ליצור ניגוד מעניין שיגרה את החך. העיקר שלא יאפילו אחד על השני.
3. את הגבינות מומלץ להגיש בטמפרטורת החדר ורצוי להוציא אותן מהמקרר כשעתיים לפני ההגשה.
4. אם אתם מגישים כמה סוגים של גבינות ויינות, עדיף לפתוח באלה בעלי הטעם המעודן ולעבור לכבדים יותר.
5. חשוב שהגבינות תהיינה איכותיות, בעוד עם היינות ניתן להתפשר על רמה בינונית.
6. מומלץ לטעום קודם את היינות ורק לאחר מכן את הגבינות.
לפניכם טבלה מסודרת המתאימה יינות לגבינות. חשוב לזכור אין זה מדע מדויק והכל עניין של טעם וריח. תמיד תוכלו לבצע משחקים והתאמות על פי טעמכם האישי, אבל תמיד טוב שיש מדריך...

תודה לבועז  מזרחי

יום שני, 16 בספטמבר 2013

מארחים בסוכה-מבחר יינות במחירים חגיגיים לחג הסוכות - סניף בן יהודה של רשת ויין אנד מור

לפרטים
טלפון בחנות-03-7366461
דוד-052-3118190

יום רביעי, 11 בספטמבר 2013

בקשת סליחה



לכל האנשים אשר מכירים אותי
אני ביטון דוד מבקש לקרוא את בקשת הסליחה