יום רביעי, 18 ביולי 2012

המרענן הרשמי לקיץ

משקה ה"אפרול" יוצר לראשונה ב1919 בעיר פאדובה אשר בצפון איטליה.
המשקה נוצר על ידי האחים ברביני אשר השיקו את המשקה לכבוד תערוכה בין לאומית שהתקיימה בעיר באותה שנה.
המשקה בצבע כתום בטעמים מריר ומתוק ובעל אחוז אלכוהול נמוך.
המשקה הפך עד מהרה למשקה מבוקש ביותר בכל הברים ובתי הקפה ברחבי איטליה.
המקור לצבע הכתום בהיר ולטעמו הייחודי של ה"אפרול" הוא במתכון סודי שלא השתנה מאז 1919.
את טעמו המיוחד מאפיינים טעמי קליפות תפוז ועשבי תיבול אשר נותנים למשקה איזון מושלם של מרירות נעימה לצד
מתיקות פירותית.
דרכי המזיגה של ה"אפרול" הם- בתוספת יין מבעבע יבש או סודה ופלח תפוז.
היין המבעבע המומלץ הוא "פרוסקו" שהינו יין מבעבע יבש.

אז חברים בואו נמזוג אל כוס ארוכה במיוחד "אפרול" נוסיף מספר קוביות קרח, נמזוג מעט "פרוסקו"
נקשט בפלח תפוז.

לחיים......

את משקה ה"אפרול אפשר להשיג "בבית המשקאות של אליאסי" יהודה הלוי 75 ת"א
כעת במחיר מומלץ לבנדל של "אפרול" עם "פרוסקו צינזנו" רק ב- 180 ש"ח